Over Chefs4Chefs • Chefs4Chefs

Over Chefs4Chefs

Chefs4Chefs België is 14 jaar geleden ontstaan toen de vraag naar flexibele inzet in de keukens steeds verder toenam.

Destijds is Chefs4Chefs België verzonnen en opgericht door Cees Heeneman, en tezamen met nog vier uitstekende freelance chefs verder uitgerold tot een bloeiende organisatie.

Sinds 1 januari 2022 heeft Michel Kemp na een glansrijke carrière als patissier en freelance chef een carrièremove gemaakt. Michel heeft hij zijn koksbuis omgeruild voor een plaats in de Directie, en is mede eigenaar geworden van Chefs4Chefs bv.

Samen zijn Cees en Michel dagelijks bezig met het fine-tunen van alle processen om Chefs4Chefs verder klaar te stomen voor de toekomst, waarin de vraag naar ambulante dienstverlening niet meer weg te denken is, en naar alle verwachting verder zal toenemen!

Of het nu een Sterrenzaak-, de uitgifte van een mooie partij op locatie-, of productie binnen de catering betreft, wij zorgen voor de juiste invulling. De koks uit de brigade van Chefs4Chefs België geven iedere dag weer het beste van zichzelf en leggen de lat steeds iets hoger.

Door de open en persoonlijke communicatie met het team, zorgen zij ervoor dat iedereen enthousiast en gemotiveerd blijft!

Ook weten zij als geen ander dat snel handelen het verschil maakt, en daarom staan zij meteen voor u klaar, en is Chefs4Chefs België 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Van gastvrijheid tot verfijnd eten, of het verloop in uw keuken, “alles moet kloppen”, en uw gast moet een onvergetelijk culinair moment beleven!

Wij weten uit ervaring dat betrouwbaar, betrokken en punctueel personeel niet heel gemakkelijk te vinden is. Hierin speelt selectie, opleiding en coaching een cruciale rol.
En of je nu een medewerker zoekt voor een gezellige brasserie of voor een gastronomisch restaurant, “Iedereen krijgt bij Chefs4Chefs dezelfde aandacht!”

Het Team van Chefs4Chefs maakt van uw probleem, onze uitdaging.

  • Wist u dat Chefs4Chefs strenge selectiecriteria toe passen, en dat wij liever “nee” verkopen dan dat wij onder de maat presteren?
  • Wist u dat alle chefs gescreend worden door de fiscus, en dat zij zonder de juiste documenten zoals bijvoorbeeld het overleggen van een VBB bij Chefs4Chefs niet aan de slag kunnen.
  • Wist u dat de gepassioneerde eigenaren van Chefs4Chefs bv zelf ook jarenlang in de keuken hebben meegewerkt, op ieder gewenst niveau, en dus weten waarover zij spreken?

“Wij beloven u dat wij onze uiterste best voor u gaan doen”, en krijgen daarbij ondersteuning van 2 dames die werkzaam zijn in de organisatie, namelijk: Natasja en Stephanie.

Zij zijn beiden actief in de backoffice, en komen zelf ook uit de Horeca. Samen met hun expertise, en hun tomeloze inzet maken we Chefs4Chefs België klaar voor de toekomst!

Uw zorgen zijn vanaf nu verleden tijd!


Neem contact op met Chefs4Chefs

Chefs4Chefs België

Baarsveen 169
3205 BB Spijkenisse

+31 (0) 85 060 32 32
info@chefs4chefs.be


BTW: NL857022775B01

Laat ons contact met u opnemen

    Wil jij je inschrijven als kok bij Chefs4Chefs? Gebruik dan niet dit formulier, maar gebruik dan dit formulier


    Chefs4Chefs © 2018 | Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy-statement