Over Chefs4Chefs

Chefs4Chefs België is opgericht door Anne en Antoine. Zij zijn al gepassioneerd door horeca sinds hun tienerjaren. Samen hebben ze een schat aan ervaring en professionele kennis te bieden. Beide zijn ze ‘kok’ van opleiding. Hebben ze in gerenommeerde zaken gewerkt, zelf restaurants uitgebaat waarbij Anne de rol als gastvrouw/ maître op zich nam en daarin haar passie is gaan toeleggen. Antoine is een chef in hart en nieren en leergierig als hij nog steeds is blijft hij zijn kennis uitbreiden.

Ze geven elke dag weer het beste van zichzelf en leggen de lat hoog. Door de open en persoonlijke communicatie met hun team, zorgen zij ervoor dat iedereen enthousiast en gemotiveerd blijft!

Ook weten ze als geen ander dat snel handelen het verschil maakt, daarom staan ze meteen voor u klaar. Ze zijn 7/7 bereikbaar en staan voor een snelle en duidelijke communicatie. Van de gastvrijheid tot het verfijnde eten of het verloop in de keuken, alles moet kloppen. Zij weten uit ervaring dat betrouwbaar, betrokken en punctueel personeel niet makkelijk te vinden is. Hierin spelen selectie, opleiding en coaching een cruciale rol. Of je nu een medewerker zoekt voor een gezellige brasserie of gastronomisch restaurant. Anne en Antoine zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats!

Uw zorgen zijn verleden tijd!

 


Neem contact op met Chefs4Chefs

Chefs4Chefs België

De Kempkens 48
3930 Hamont, België

+32 (0) 468 33 29 28
info@chefs4chefs.be


BTW: NL857022775B01

Laat ons contact met u opnemen

    Wil jij je inschrijven als kok bij Chefs4Chefs? Gebruik dan niet dit formulier, maar gebruik dan dit formulier


    Chefs4Chefs © 2018 | Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy-statement