Ik zoek werk als freelance zelfstandig werkend kok • Chefs4Chefs

Ik zoek werk als kok

Ben jij een freelance kok en heb je naast andere opdrachtgevers tijd beschikbaar voor nieuwe opdrachten van Chefs4Chefs?

Meld je dan nu bij ons aan aan

Ben je nog in loondienst en op zoek naar een uitdaging als zelfstandig ondernemer? Neem contact met ons op en laat je overtuigen van de wijze waarop we je begeleiden naar het ondernemerschap.

Chefs4Chefs heeft een groot netwerk van kleine en grote opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Al meer dan 12 jaar werken we op projectbasis. Of het nu gaat om tijdelijke of lange-termijn projecten, van extra mankracht in de keuken tot productontwikkeling, van productdemo’s tot foodstyling of coaching bij turn-around projecten.

Wij zijn altijd op zoek naar freelance chefs die samen met ons deze projecten succesvol uit kunnen voeren.

Spreekt jou dat aan? Lees hieronder wat we van jou verwachten en meld je aan!

Inschrijven als kok bij Chefs4Chefs
Ik zoek werk als kok
Kan jij wat hulp gebruiken bij het starten als freelance chef? Download gratis onze whitepaper!

Kan jij wat hulp gebruiken bij het starten als freelance chef? Download gratis onze whitepaper!

Direct downloaden!

Werken als kok via Chefs4Chefs

Werken als kok via Chefs4Chefs

Een kok van Chefs4Chefs houdt van koken en van lekker eten, dat spreekt voor zich. Wat kenmerkt onze chefs nog meer?

Een kok van Chefs4Chefs:

  • heeft meerdere jaren ervaring in de keuken
  • is een echte vakman of vakvrouw
  • is altijd ruim op tijd aanwezig
  • weet wat er van hem of haar verwacht wordt
  • is zelfstandig en altijd bezig
  • denkt vooruit en is betrokken bij zijn of haar opdrachtgever
  • haalt daarom het maximale uit zijn of haar dag
  • is daarnaast ook een echte teamspeler
  • vindt het leuk om af en toe iets nieuws te leren
  • gaat pas weg als al het werk gedaan is

Beginnen als kok?

Ben je nog niet ingeschreven als freelancer en twijfel je of het iets voor jou is?

Neem dan contact met ons op. We begeleiden koks bij hun inschrijving als freelancer en kunnen je alle informatie geven over modelovereenkomsten, belastingaangifte en alle andere zaken waar je als freelance kok rekening mee moet houden.

Young Chefs Recruitment

Ben je net klaar met je koksopleiding en lijkt het je leuk meerdere soorten opdrachten uit te proberen en zo meer ervaring op te doen?

Bij ons zusterbedrijf Young Chefs Recruitment zijn we altijd op zoek naar ambitieuze startende chefs die leergierig zijn en graag afwisselend werk willen doen. Je wordt door onze professionele koks goed begeleid en kunt meteen aan de slag bij onze opdrachtgevers. Het is geen stage, dus je krijgt er meteen goed voor betaald!

Meer informatie? Kijk op www.ycr.nl.

Veelgestelde vragen van freelance koks

Ik wil me inschrijven bij Chefs4Chefs, wat moet ik hiervoor aanleveren?

Inschrijven als freelance kok bij Chefs4Chefs kan via het inschrijfformulier. Voeg daarbij een recente versie van je cv met daarop een pasfoto. Word je vervolgens uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek dan vragen we je om een kopie van je paspoort mee te nemen.

Als er een wederzijdse klik is bevestigen we per email  welke documenten we aanvullend nodig hebben om een Raamovereenkomst op te  maken. In deze overeeenkomst vind je de voorwaarden hoe we met elkaar samenwerken. Zo vermeldt de Raamovereenkomst wat de (minimum) tarieven zijn waarvoor je werkt, welke onkosten vergoed worden en hoe we met elkaar samenwerken.

Chefs4Chefs hecht er aan samen te werken met ZZP’ers die zich als een goede ondernemer opstellen. Dat is voorwaarde om met elkaar als professionals om te gaan die de zaken goed geregeld hebben.

Hoeveel jaar ervaring moet ik hebben?

Wij vragen geen minimum ervaring. Wat we wel vragen is betrokkenheid en passie. We verwachten van je dat je altijd je best doen om het maximale uit een job te halen.

Als ik bij Chefs4Chefs ben ingeschreven, hoe kom ik dan aan mijn diensten?

Chefs4Chefs werkt met een op maat gemaakt administratie-platform waarin je alles terug kunt vinden. Via het ChefsPortal, een app en e-mail krijg je vrijwel dagelijks job-aanbiedingen waarop je kunt intekenen. In het ChefsPortal en de app tref je ondermeer het overzicht aan van de aan jou toevertrouwde diensten.  Intekening geschiedt op basis van een eerlijk principe: degene die als eerste intekent krijgt de job. Als jouw unieke kwaliteiten bepalend zijn voor de job, bieden we je de diensten rechtstreeks aan.

Hoe krijg ik alle informatie over mijn job(s) ?

Zodra de job waarop jij hebt ingetekend door ons is vastgelegd krijg je een bevestiging per email. Ook tref je deze als een bevestigde job aan in de app en het ChefsPortal. In de bevestiging staat alle belangrijke informatie met betrekking tot deze job. Zo tref je daarin aan hoe laat je je waar en bij wie moet melden, wat je mee moet nemen en waar je bijvoorbeeld kunt parkeren.

Waar kan ik mijn werkbriefje vinden?

Je kunt hier je werkbriefje downloaden. Je hebt hiervoor een wachtwoord nodig. Dit wachtwoord vind je terug in de job-bevestiging die je van ons per mail hebt ontvangen.

Is er een minimum aantal uur per dienst?

Het minimum aantal uur per job is 7. Heel soms is dit lager, bijvoorbeeld in het geval van een spoedopdracht. Gemiddeld werk je 8 uur per job.

Welke betalingstermijn hanteert Chefs4Chefs ?

Chefs4Chefs hanteert standaard een betalingstermijn van 28 dagen, tenzij anders overeenkomen in de raamovereenkomst. De betalingsvoorwaarden zijn terug te vinden in onze algemene leveringsvoorwaarden, die je hier kunt inzien.

Kan ik zelf mijn uurtarief bepalen?

Chefs4Chefs betaalt haar chefs marktcomform.  Voor elke job wordt vooraf in de jobbevestiging het uurtarief afgesproken. Dit tarief ligt altijd op minimaal het tarief wat we in de Raamovereenkomst overeengekomen zijn. Door de job te accepteren, aanvaard je het honorarium en de vergoeding van gemaakte kosten als reis- en/of parkeerkosten.

Voor de totstandkoming van de overeenkomst, het selectieproces en de handling rekent Chefs4Chefs een dagfee, die in mindering gebracht wordt op jouw honorarium. De dagfee geldt alleen voor jobs met een minimale duur van 6 uur.

Krijg ik ook mijn kilometers vergoed?

Ja, kilometers worden vergoed. Of hier een maximum aan wordt gesteld hangt af van de opdrachtgever/job.

In de jobbevestiging vermelden we duidelijk of je alle of een maximum aantal km’s je kunt declareren voor woon-werkverkeer. Daarbij vermelden we of parkeerkosten vergoed worden.

Bij een aantal opdrachtgevers in de Randstad is het vanwege beperkte parkeermogelijkheden soms gunstiger om met het openbaar vervoer te reizen. Indien je hiervoor kiest, wordt voorafgaand aan de job afgestemd welke kosten je kunt declareren. In veel gevallen zijn dat alle kosten van openbaar vervoer.

 

Welke annuleringsvoorwaarden hanteert Chefs4Chefs?

Het kan natuurlijk voorkomen dat een dienst wordt geannuleerd. Ons annuleringsbeleid is opgenomen in de Algemene Leveringsvoorwaarden en jouw raamovereenkomst. In geval van een annulering, doen wij ons uiterste best doen om voor jou een vervangende job in te plannen. Annuleringen berichten we je via het ChefsPortal, per email en in de app

Hoe werkt het facturatieproces?

Zodra Chefs4Chefs jouw ingevulde werkbriefje heeft verwerkt sturen we je een inkooporder van de betreffende dienst. Hierin wordt het bedrag gespecificeerd dat jij ons in rekening kunt brengen. Na ontvangst en verwerking van jouw factuur streven we er naar je de 28e dag uit te betalen. Je kunt zelf kiezen of je ons per dienst of per week factureert. Op jouw dienstverlening zijn alleen de Algemene Leveringsvoorwaarden van Chefs4Chefs van toepassing. Je kunt deze voorwaarden hier inzien.

Ik heb een vraag over mijn factuur, bij wie moet ik zijn?

Vragen, problemen of klachten inzake de facturatie richt u per email aan administratie@chefs4chefs.nl

Wij reageren altijd, het liefst dezelfde dag, is het wat drukker dan de volgende werkdag

Chefs4Chefs © 2018 | Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy-statement