Ik zoek een kok • Chefs4Chefs
Direct een kok nodig? Bel nu +31 (0) 85 060 32 32

Ik zoek een kok

Ondernemende freelance kok beschikbaar

U  wilt het liefst het hele jaar door het maximale uit uw keuken halen. Met een deskundig en betrokken team. Hoe vaak komt het niet voor dat u behoefte heeft aan extra mankracht? Extra handen om die ene uitdaging aan te kunnen.

Voor elk vraagstuk in de keuken heeft Chefs4Chefs een passende oplossing. Van kook- of productdemonstraties tot productontwikkeling. In geval van onverwachte drukte of spoed. Op korte of voor lange termijn.

Wat gebeurt er als u Chefs4Chefs inschakelt? Afhankelijk van de aanvraag verstrekken wij opdracht aan de beste freelance chefs. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren specialisten, uit elk segment van de horeca. Deze ondernemende chefs zijn stuk voor stuk veelgevraagde topkoks, die succesvol voor ons werkzaam zijn.

Wij werken onder andere voor hotels, strandbar, recreatieparken, restaurants, party cateraars, bedrijfscateraars en inflight cateraars. Ook verzorgingshuizen, ziekenhuizen, theaters, schouwburgen, stadions en concertzalen behoren tot onze klanten

Direct een kok aanvragen
Ik zoek een kok

Bij 95% van de aanvragen plaatsen wij de door u gezochte kok binnen 24 uur!

Eerlijk en vakkundig advies

Eerlijk en vakkundig advies

Het inhuren van freelance koks is gebruikelijk bij tijdelijke projecten. Ter vervanging van ziekte of wanneer er behoefte is aan extra mankracht. U kunt hier niet altijd een extra kok voor aannemen, dus heeft u behoefte aan een professional die u tijdelijk ondersteunt. Het doel is hierbij altijd het maximale resultaat uit uw keuken te halen.

Daarnaast wordt onze kennis en ervaring regelmatig gevraagd voor andere uitdagingen in de professionele keuken. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de organisatie en uitvoering van catering bij een bedrijfsfeest, klanten-evenement, de opening van een nieuwe locatie of de lancering van een nieuw product of nieuwe dienst. Wij verzorgen product- en kookdemonstraties en zijn ook in te huren voor productontwikkeling.

Ook verzorgen we trainingen voor keukenpersoneel, geven we advies over het samenstellen van een commerciële menukaart, van concept tot en met calculaties en we adviseren u graag over de indeling en de routing in de keuken.

Laat ons contact opnemen

  Wil jij je inschrijven als kok bij Chefs4Chefs? Gebruik dan niet dit formulier, maar gebruik dan dit formulier


  Veelgestelde vragen over het inhuren van koks

  Hoe verhoud ik me als opdrachtgever tot Chefs4Chefs en de freelance chef ?

  Ik ben klant van Chefs4Chefs en daarmee opdrachtgever. Chefs4Chefs is leverancier en mijn opdrachtnemer. Met Chefs4Chefs maak ik afspraken over de inzet van freelance chefs.

  Chefs4Chefs zet mijn opdracht uit in haar chefspool en selecteert de beste kandidaat.  Degene die bij mij komt werken is opdrachtnemer van Chefs4Chefs. In geval van vragen of problemen met betrekking tot de chef-inzet zijn Cees en Michel, eigenaren van Chefs4Chefs, mijn aanspreekpunt. Directe lijnen, direct contact, van ondernemer tot ondernemer

  Sinds de Wet inzake de Aard van de Arbeidsrelaties (“WAR”) werkt Chefs4Chefs met haar chefs op basis van de ‘Raamovereenkomst Freelance Chef ‘. Deze kwam als Modelovereenkomst in de plaats van de op 1 mei 2016 afgeschafte VAR, Verklaring ArbeidsRelatie. Chefs4Chefs was de eerste in de branche die deze eigen Raamovereenkomst ingevoerd heeft. Deze is door de belastingdienst als modelovereenkomst geaccepteerd.

  Als een incidentele opdracht leidt tot een relatie voor langere duur biedt Chefs4Chefs mij altijd de Raam Overeenkomst Opdrachtgever aan waardoor aansprakelijkheidsrisico’s tot een minimum beperkt zijn. Zowel ik als Chefs4Chefs zijn er bij gebaat als we de tijdelijke inzet goed geregeld hebben. En dat doen we door onze afspraken in deze ROVK Opdrachtgever vast te leggen.

  Welke koksfuncties en niveau’s biedt Chefs4Chefs aan?

  Chefs4Chefs heeft een netwerk met ruim 250 freelance koks. Zij vertegenwoordigen alle keukenfuncties, -niveaus en specialisaties.: van een Executive Chef-koks, een zelfstandig werkend kok tot een Young chef, van een patissier tot sushi-chef. Wat onderscheidend is dat we van elke chef zijn of haar competenties kennen.

  Bij de periodieke niveaubepaling speelt de klantbeoordeling van eerdere jobs, door middel van de Chef Scorecard, een belangrijke rol. Zo worden onze chefs dagelijks gemonitord en is klanttevredenheid daadwerkelijk doorslaggevend bij de selectie van onze chefs.

  Hoe wordt gecontroleerd of de koks voldoen aan de wet WAR ?

  Chefs4Chefs werkt met freelancers en verwacht een ondernemende aanpak van elk van onze chefs.

  De Wet inzake de Aard van de Arbeidsrelaties (“WAR”) stelt stricte eisen aan de inzet van freelancers. De inzet is geregeld in de met onze chefs getekende Raamovereenkomst. Deze voldoet aan alle voorwaarden die de Wet WAR stelt en is door de belastingdienst als modelovereenkomst geaccepteerd.

  Zo is de inzet altijd van beperkte duur, nooit langer dan enkele maanden en verlangen wij van onze chefs dat ze ook voor andere opdrachtgevers werken. Actief, ten minste 2 keer per jaar, controleren we op de afdracht van Heffingen en BTW.

  Van chefs, hoe vakkundig ze ook blijken te zijn, die niet aan de hoge eisen voldoen, nemen we afscheid.  Hiermee zijn we uniek in de branche.

  Welke tarieven hanteert Chefs4Chefs ?

  Chefs4Chefs werkt met verschillende tarieven. De hoogte hangt af van de gevraagde functie,  het niveau van de uiteindelijke chef en of het een incidentele job of  een job voor langere duur betreft. We vertellen u hierover graag meer over in een persoonlijk gesprek. U kunt ons bellen, mailen of een bericht sturen via Whatsapp. We zijn 24/7  bereikbaar.

  Is het tarief voor een spoedklus hoger?

  Als u voor het eerst een spoedaanvraag plaatst bij Chefs4Chefs nemen we direct contact met u op om een tarief vast te stellen. Dit tarief is afhankelijk van de gevraagde functie, het gewenste niveau en de duur van de opdracht. Als een spoedopdracht de deur opent voor een langer committment hoeft de spoedopdracht niet duurder te zijn dan een reguliere opdracht.

  Onze vaste opdrachtgevers vinden de voorwaarden en tarieven voor een spoedaanvraag in hun raamovereenkomst.

  Is er een minimaal aantal uur om een kok in te huren?

  Ja, u huurt onze freelance koks in voor minimaal 7 uur. Voor spoedopdrachten kunnen afwijkende afspraken gemaakt worden

  Werkt Chefs4Chefs met een contract of raamovereenkomst?

  Voor een incidentele opdracht geldt een schriftelijke opdrachtbevestiging die onderhavig is aan onze Algemene Leveringsvoorwaarden. In geval van opdrachten voor langere duur of  herhaalopdrachten tekent Chefs4Chefs met u als opdrachtgever een op maat gemaakte Raamovereenkomst. Op deze overeenkomst tot uitvoering van een opdracht  zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Een PDF-copie van de Algemene Leveringsvoorwaarden kunt u hier inzien.

  Welke annuleringsvoorwaarden hanteert Chefs4Chefs?

  Chefs4Chefs heeft als betrokken partner altijd direct en persoonlijk contact met alle opdrachtgevers. Wij begrijpen dat annuleringen voorkomen. Mits tijdig en incidenteel gaan we daar coulant mee om. Het annuleren van een dienst gaat daarom altijd in overleg. U zult begrijpen dat als u vaker annuleert onze chefs weinig animo hebben om voor u te werken.

  Bij opdrachten van langere duur of terugkerende opdrachten  tekenen Chefs4Chefs en u als opdrachtgever de op maat gemaakte raamovereenkomst waarin de annuleringsvoorwaarden zijn opgenomen. In onze Algemene Leveringsvoorwaarden leest u in artikel 4.2 wat de formele voorwaarden zijn.  Deze voorwaarden kunt u hier inzien.

  Ik heb een vraag over mijn factuur, bij wie moet ik zijn?

  Vragen, problemen of klachten inzake de facturatie richt u per email aan administratie@chefs4chefs.nl

  Wij reageren altijd, het liefst dezelfde dag, is het wat drukker dan de volgende werkdag

  Chefs4Chefs © 2018 | Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy-statement