Zelfstandig werkend kok gezocht voor hotel restaurant • Chefs4Chefs
Direct een kok nodig? Bel nu +31 (0) 85 060 32 32

Kok gezocht voor mijn hotel

Continuïteit en kwaliteit zijn van belang voor elke hoteluitbater. De keuken draait dag en nacht door, 7 dagen per week, en uw gasten verwachten een constante kwaliteit. Daarom heeft u behoefte aan professionals die dit niveau elke dag weer kunnen leveren.

Bij Chefs4Chefs weten we als geen ander waar een goede chef aan moet voldoen om de constante kwaliteit van de hotelkeuken te waarborgen. Of het nu gaat om een chef-kok, een souschef of bijvoorbeeld een ontbijtkok: wij zetten de opdracht uit in onze pool van professionele freelance chefs die voldoen aan onze eisen.

Of het nu een spoedklus betreft of een kok voor langere termijn: onze ervaren chefs zijn u graag van dienst.

Direct een kok aanvragen
Kok gezocht voor mijn hotel

Een vaste pool voor uw hotel

Chefs4Chefs beschikt over een portfolio met 250 zelfstandig werkend koks die op freelance basis beschikbaar zijn voor verschillende projecten in hotels. Wij denken mee met onze opdrachtgevers en selecteren alleen de beste kandidaten die perfect passen bij het bedrijf. Of dit nu een familiehotel is of een ketengebonden hotel.

De meeste chefs hebben jarenlange ervaring in de branche en kunnen direct bij u aan de slag. Voor grotere hotelketens stellen wij een pool van vaste freelancers samen, zodat u bekenden in huis krijgt, die weten wat er van hen wordt verwacht. U vindt in Chefs4Chefs een flexibele partner die op de achtergrond met u meedenkt.

Alle functies en niveau's

Chefs4Chefs lost alle mogelijke bezettingsproblemen op. Op basis van onze expertise kunnen wij precies inschatten wie u nodig heeft. Zo zorgen wij ervoor dat de juiste chef zo snel mogelijk bij u aan het werk gaat.

Wij beschikken over een uitgebreid en degelijk netwerk van meer dan 350 freelance koks. Van elke chef kennen we zijn of haar competenties. Wij kunnen u daadwerkelijk helpen aan tijdelijke chefs, voor elke functie en op elk niveau:


Laat ons contact opnemen

  Wil jij je inschrijven als kok bij Chefs4Chefs? Gebruik dan niet dit formulier, maar gebruik dan dit formulier


  FAQ: Kok gezocht voor hotel

  Hoe verhoud ik me als opdrachtgever tot Chefs4Chefs en de freelance chef ?

  Ik ben klant van Chefs4Chefs en daarmee opdrachtgever. Chefs4Chefs is leverancier en mijn opdrachtnemer. Met Chefs4Chefs maak ik afspraken over de inzet van freelance chefs.

  Chefs4Chefs zet mijn opdracht uit in haar chefspool en selecteert de beste kandidaat.  Degene die bij mij komt werken is opdrachtnemer van Chefs4Chefs. In geval van vragen of problemen met betrekking tot de chef-inzet zijn Cees en Michel, eigenaren van Chefs4Chefs, mijn aanspreekpunt. Directe lijnen, direct contact, van ondernemer tot ondernemer

  Sinds de Wet inzake de Aard van de Arbeidsrelaties (“WAR”) werkt Chefs4Chefs met haar chefs op basis van de ‘Raamovereenkomst Freelance Chef ‘. Deze kwam als Modelovereenkomst in de plaats van de op 1 mei 2016 afgeschafte VAR, Verklaring ArbeidsRelatie. Chefs4Chefs was de eerste in de branche die deze eigen Raamovereenkomst ingevoerd heeft. Deze is door de belastingdienst als modelovereenkomst geaccepteerd.

  Als een incidentele opdracht leidt tot een relatie voor langere duur biedt Chefs4Chefs mij altijd de Raam Overeenkomst Opdrachtgever aan waardoor aansprakelijkheidsrisico’s tot een minimum beperkt zijn. Zowel ik als Chefs4Chefs zijn er bij gebaat als we de tijdelijke inzet goed geregeld hebben. En dat doen we door onze afspraken in deze ROVK Opdrachtgever vast te leggen.

  Hebben de koks van Chefs4Chefs ervaring in hotelkeukens?

  Onze koks zijn ondernemende ZZP-ers die met meerdere jaren ervaring voor verschillende opdrachtgevers werken. In ons netwerk van meer dan 250 freelance koks hebben wij tientallen specialisten met ervaring in de (internationale) hotellerie, zowel in familiehotels als hotelketens.

  Wat is het tarief van een freelance kok voor mijn hotel?

  Chefs4Chefs werkt met verschillende tarieven. Bepalend zijn o.a. de functie en het gevraagde niveau. Hierover maken we heldere afspraken. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Dat kan als u ons belt, mailt  of een bericht stuurt via Whatsapp. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

  Hoe wordt gecontroleerd of de koks voldoen aan de wet WAR ?

  Chefs4Chefs werkt met freelancers en verwacht een ondernemende aanpak van elk van onze chefs.

  De Wet inzake de Aard van de Arbeidsrelaties (“WAR”) stelt stricte eisen aan de inzet van freelancers. De inzet is geregeld in de met onze chefs getekende Raamovereenkomst. Deze voldoet aan alle voorwaarden die de Wet WAR stelt en is door de belastingdienst als modelovereenkomst geaccepteerd.

  Zo is de inzet altijd van beperkte duur, nooit langer dan enkele maanden en verlangen wij van onze chefs dat ze ook voor andere opdrachtgevers werken. Actief, ten minste 2 keer per jaar, controleren we op de afdracht van Heffingen en BTW.

  Van chefs, hoe vakkundig ze ook blijken te zijn, die niet aan de hoge eisen voldoen, nemen we afscheid.  Hiermee zijn we uniek in de branche.

  Werkt Chefs4Chefs met een contract of raamovereenkomst?

  Voor een incidentele opdracht geldt een schriftelijke opdrachtbevestiging die onderhavig is aan onze Algemene Leveringsvoorwaarden. In geval van opdrachten voor langere duur of  herhaalopdrachten tekent Chefs4Chefs met u als opdrachtgever een op maat gemaakte Raamovereenkomst. Op deze overeenkomst tot uitvoering van een opdracht  zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Een PDF-copie van de Algemene Leveringsvoorwaarden kunt u hier inzien.

  Chefs4Chefs © 2018 | Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy-statement